Rechtermuisknopmenu aanpassen met Send To Toys

© PXimport

Rechtermuisknopmenu aanpassen met Send To Toys

Geplaatst: 14 september 2011 - 09:19

Aangepast: 16 november 2022 - 10:25

Robbin Ooijevaar

Als u rechtsklikt op een bestand of map, kunt u allerlei handelingen uitvoeren als openen, kopiëren of de eigenschappen opvragen. Het menu Kopiëren naar geeft de mogelijkheid om een bestand te versturen via mail of op uw usb-stick te plaatsen.

Met het gratis programma Send To Toys breidt u de mogelijkheden van het Kopiëren naar-menu uit. Zo wordt het eenvoudig om een bestand direct naar een favoriete map te kopiëren. Send To Toys is ook handig om het Kopiëren naar-menu overzichtelijker te maken door onderdelen die u nooit gebruikt te verwijderen. U vindt de Send To Toys-instellingen via Start / Alle programma's / Configure Send To Toys. In het tabblad Send To kunt u bestaande onderdelen verwijderen (Remove) of toevoegen (Add).

© PXimport

Met Send To Toys is het eenvoudig om het Kopiëren naar-menu achter de rechtermuisknop aan te passen.

 

© PXimport

Veiligheid

Let op: 1 van 42 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten