Rechtermuisknopmenu aanpassen met Send To Toys

Door: Robbin Ooijevaar | 14 september 2011 13:19

Apps & Software

Als u rechtsklikt op een bestand of map, kunt u allerlei handelingen uitvoeren als openen, kopiëren of de eigenschappen opvragen. Het menu Kopiëren naar geeft de mogelijkheid om een bestand te versturen via mail of op uw usb-stick te plaatsen.

Met het gratis programma Send To Toys breidt u de mogelijkheden van het Kopiëren naar-menu uit. Zo wordt het eenvoudig om een bestand direct naar een favoriete map te kopiëren. Send To Toys is ook handig om het Kopiëren naar-menu overzichtelijker te maken door onderdelen die u nooit gebruikt te verwijderen. U vindt de Send To Toys-instellingen via Start / Alle programma's / Configure Send To Toys. In het tabblad Send To kunt u bestaande onderdelen verwijderen (Remove) of toevoegen (Add).

Met Send To Toys is het eenvoudig om het Kopiëren naar-menu achter de rechtermuisknop aan te passen.

Veiligheid

Let op: 1 van 42 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: Rechtermuisknopmenu aanpassen met Send To Toys

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.