RecycleBinEx 1.0.5

Door: Robbin Ooijevaar | 07 september 2010 10:13

Apps & Software

De Windows-prullenbak vormt een extra vangnet als u per ongeluk een bestand of map hebt gewist. Standaard zijn de instellingen van de rommelbak beperkt. Door met rechts op het icoontje te klikken en de eigenschappen op te vragen, kunt u een maximale omvang instellen voor de prullenbak. RecycleBinEx gaat verder.

Het programma tast geen bestanden aan op uw computer, maar help bij het opruimen van bestanden en mappen die u hebt weggegooid. Het icoontje van RecycleBinEx op uw bureaublad hebt u niet nodig; u kunt RecycleBinEx ook starten via het rechtermuistoetsmenu van uw eigen prullenbak. Kies voor Clean up items om bestanden van de laatste twee dagen, de laatste week of de laatste drie maanden op te ruimen. De instellingen van RecycleBinEx vindt u ook in het menu, via RecycleBinEx Manager. Het is handig om een maximale houdbaarheidsdatum voor uw verwijderde bestanden en mappen op te geven. Klik op Options en activeer Auto clean. Geef bijvoorbeeld 21 dagen op, zodat de prullenbak steeds na drie weken automatisch wordt geleegd.

De prullenbakhulp RecycleBinEx assisteert bij het automatisch opruimen van uw ‘jiskefet’.

RecycleBinEx 1.0.5

Freeware

Taal Engels

Download 1,2 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend[/box]

Veiligheid

Let op: 1 van 42 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: RecycleBinEx 1.0.5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.