Regenmeter: Laat geen druppel ongezien langs gaan

Door: Robin Smit | 08 september 2013 14:48

Apps & Software

Het weer kan een leuk dagje uit maken of breken. Daarom is het handig dat je met behulp van je smartphone vandaag de dag altijd op de hoogte bent van het laatste weerbericht. Met de app Regenmeter voor Windows Phone komt er nu geen druppeltje regen meer ongemerkt langs jou heen.

Regenmeter is een app die je altijd en overal vertelt wat het weer op dit moment doet en wat de verwachting is voor de komende dagen. Naast cijfers over de temperatuur, luchtvochtigheid en windsnelheid geeft de app je ook uitgebreid inzicht in de regenverwachting. Deze regenverwachting krijg je te zien op een kaart van Nederland en een handige grafiek waarin je precies ziet hoeveel regen er wordt verwacht op jouw locatie.

Sterk aan Regenmeter is dat de app prachtig is vormgegeven en hiermee vergelijkbare apps zoals die van Buienradar achter zich laat. Verder biedt Regenmeter je de mogelijkheid om updates te ontvangen wanneer er regen wordt verwacht op jouw locatie en ook ontbreekt een Live Tile voor op het startscherm van je telefoon niet. Helaas kan het bij deze Live Tile wel even duren voor deze wordt ververst. Hierdoor zul je voor het meest actuele weer toch even de app moeten openen.

Kortom

Regenmeter is een app die je de meest uiteenlopende informatie over het weer geeft. Zo kan je het weer van dit moment zien en verwachtingen bekijken. Erg sterk aan de app is de mooie vormgeving. Daarnaast zijn ook de updates en Live Tile goede pluspunten. Een klein nadeel aan de app is dat de Live Tile niet altijd actueel is.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor Windows Phone

Download Regenmeter in de Windows Marketplace

2 Reactie(s) op: Regenmeter: Laat geen druppel ongezien langs gaan

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 9 september 2013 10:22 andylin
  I like when you talk about this type of stuff in your blog. Perhaps could you continue to do this?
  Moncler Coats
  Moncler Men Jackets
  Cheap Moncler Jackets
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 19 januari 2014 13:16 Karst
  Ben laatst over gegaan naar een iPhone maar dit is een app die ik mis. Kans dat dit ooit voor iOS7 uitkomt?
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.