Release BioShock Infinite doorgeschoven naar 2013

© PXimport

Release BioShock Infinite doorgeschoven naar 2013

Geplaatst: 9 mei 2012 - 11:17

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

BioShock Infinite zal niet langer in oktober van dit jaar verschijnen. Uitgever 2K Games maakt middels een persbericht bekend dat de first-person shooter pas op 26 februari wereldwijd in de winkels zal liggen.

Ontwikkelaar Irrational Games laat weten dat BioShock Infinite wordt uitgesteld omdat ze het spel verder willen 'verfijnen'. "Toen we in maart de releasedatum bekend maakte, hadden we hier een zeer goed gevoel over", vertelt BioShock-bedenker Ken Levine. "We zijn er sindsdien achter gekomen dat een aantal aanpassingen en verbeteringen voor een nog mooiere spel-ervaring kunnen zorgen."

Geen E3 of Gamescom

Hoewel gamers dus wat langer geduld moeten hebben voor ze met BioShock Infinite aan de slag kunnen, claimt Levine dat het eindresultaat zeker de moeite waard zal zijn. "We zullen Infinite dan ook niet laten zien op de grote evenementen van komende zomer, zoals de E3 of Gamescom. De volgende keer dat je de game ziet zal het praktisch het eindproduct zijn."

Aanvankelijk stond BioSchock Infinite gepland voor een Europese release op 19 oktober. Vier maanden later, op 26 februari, zal de game dan echt beschikbaar komen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

[youtube]J_gEzOZKyE4[/youtube]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten