Rennen voor je leven!

Door: robin-smit | 25 maart 2012 10:32

Apps & Software

Als je tijdens het hardlopen graag wil bijhouden hoe hard je rent, hoe ver je hebt gelopen en waar je bent geweest, zijn er genoeg mooie apps om je hierbij te helpen. De app Zombies, Run! doet hier echter nog een flinke schep bovenop.

Door Zombies, Run! te gebruiken tijdens het hardlopen waan je jezelf in een echt verhaal waarin je zelf de hoofdrolspeler bent. De app geeft je namelijk het idee dat de wereld is overlopen door zombies en daar moet jij voor vluchten. Het verhaal wordt verteld aan de hand van verschillende voice-overs. Hierdoor lijkt het soms echt alsof je midden in het verhaal zit. Dit verhaal is overigens interactief en wordt dus aangepast aan hoe jij presteert tijdens het sporten. Zo kan het zijn dat je ineens een zombie achter je aan krijgt en de longen uit je lijf moet rennen om hieraan te ontsnappen. Op de momenten dat er geen voice-over te horen is, schakelt Zombies, Run! automatisch over naar jouw eigen muziek.

Tijdens het rennen verzamel je ook voorwerpen die je kan gebruiken om in de app aan je basis te bouwen. Wanneer deze groter wordt, speel je automatisch meer verhaallijnen vrij. Wil je zelf ook mee doen in dit avontuur, dan zul je wel flink in de buidel moeten tasten voor deze relatief dure app.

Kortom

Zombies, Run! is een originele app die hardlopen een volledig nieuwe dimensie geeft door je onder te dopen in een spannend verhaal. Erg leuk is de interactie die plaats vindt tussen jouw hardloopprestaties en het verhaal. Een nadeel aan de app is zonder twijfel de hoge prijs.

0 Reactie(s) op: Rennen voor je leven!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.