Resident Evil 6 krijgt 30 uur aan gameplay

Door: Elmar Rekers | 11 april 2012 14:35

Nieuws

Resident Evil 6 zal over ruim dertig uur aan gameplay beschikken. Dat maakt gamedirector Eiichiro Sasaki van Capcom woensdag bekend. Hiermee wordt het spel aanzienlijk groter dan voorganger Resident Evil 5.

In gesprek met NowGamer vertelt de director dat de nieuwe horrorgame een stuk langer zal worden dan Resident Evil 5. Dit omdat de speler verschillende verhaallijnen gaat doorlopen. "Elk van de drie personages heeft een eigen verhaallijn die u volledig kunt doorlopen", zegt Sasaki. "Wat betreft de lengte betekent dit dat het verhaal rond ieder personage iets korter is dan Resident Evil 5, maar als je deze combineert krijg je een ervaring die aanzienlijk langer duurt."

Verhaallijnen

Capcom maakte afgelopen week meer details bekend over Resident Evil 6 tijdens een exclusief Captivate-evenement in Rome. Zo deed de uitgever en ontwikkelaar onder meer uit de doeken dat de drie hoofdrolspelers zich op verschillende plaatsen op de wereld bevinden en dat de verhaallijnen uiteindelijk diep met elkaar verweven zullen zijn.

Naast een nieuwe trailer van de game onthulde Capcom ook nog dat Resident Evil 6 eerder zal verschijnen dan aanvankelijk werd verwacht. Zo zal de horrorgame vanaf 2 oktober beschikbaar zijn voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Wanneer de pc-versie verschijnt is nog onduidelijk.

[youtube]o4VJljsHgSo[/youtube]

0 Reactie(s) op: Resident Evil 6 krijgt 30 uur aan gameplay

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.