Restart On Crash 1.1

Door: Robbin Ooijevaar | 03 januari 2011 14:06

Apps & Software

Sommige mensen hebben er nooit last van, anderen trekken zich er regelmatig de haren van uit het hoofd. Het probleem? Vastlopende computerprogramma’s. Zo komt iTunes op een van onze test-pc’s bijvoorbeeld regelmatig in de problemen. De processorbelasting loopt daarbij dusdanig op, dat afbreken via Taakbeheer (Ctrl+Shift+Esc) de enige manier is om te voorkomen dat de computer volledig vastloopt.

Restart On Crash automatiseert dit karwei en maakt het mogelijk om programma’s in de gaten te houden. Loopt een applicatie vast, dan sluit Restart On Crash de boosdoener automatisch af. Klik op Add en wijs via Select a file het programma aan dat u in de gaten wilt houden. Bij Select a running application kunt u een programma kiezen dat al actief is. U kunt de boosdoener een tweede kans geven door Wait 20 seconds te activeren. Daarbij controleert Restart On Crash nogmaals of het programma niet meer reageert. Met de optie Kill proces after a crash wordt de dwarsligger afgesloten om de stabiliteit van uw systeem te waarborgen. U vindt Restart on Crash op de homepage van de makers onder Categories, Applications.

Restart On Crash zorgt voor automatisch herstel bij vastgelopen programma’s.

Restart On Crash 1.1

Freeware

Taal Engels

Download 854 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Restart On Crash 1.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.