Robert Bowling verlaat Call of Duty-maker Infinity Ward

Door: Elmar Rekers | 27 maart 2012 12:08

Nieuws

Robert Bowling maakt dinsdag bekend per direct weg te gaan bij ontwikkelaar Infinity Ward en uitgever Activision. Bowling was de afgelopen jaren medeverantwoordelijk voor de zeer succesvolle Modern Warfare-games.

"Vandaag leg ik mijn functie neer als creative strategist van Call of Duty, baas van Infinity Ward en werknemer van Activision", aldus de korte maar duidelijke tweet van Robert Bowling.

Hoewel het sinds zijn Twitter-bericht stil is rond Bowling, heeft uitgever Activision al wel een reactie gegeven op zijn vertrek: "We danken Robert voor zijn jarenlange inzet. Hij was een waardevol onderdeel van het Infinity Ward-team."

Call of Duty: Modern Warfare

Bowling was de laatste jaren het gezicht van Infinity Ward en eindverantwoordelijke voor de Modern Warfare-games binnen de Call of Duty-serie. Eerder stapten ook studiobazen Jason West en Vince Zampella al op bij Infinity Ward, om vervolgens een eigen gamestudio op te richten.

Het is nog onduidelijk waarom Bowling bij Activision en Infinity Ward vertrekt. Ook is het nog niet bekend of hij actief zal blijven binnen de game-industrie.

0 Reactie(s) op: Robert Bowling verlaat Call of Duty-maker Infinity Ward

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.