Rovio's nieuwste game

Door: robin-smit | 23 juli 2012 14:30

Review

De namen Rovio en Angry Birds zijn er eigenlijk twee die je altijd in een zin kan noemen. Voor de mensen die het niet weten, Rovio is de naam van het ontwikkelingsbedrijf dat achter de immens populaire game Angry Birds zit. De makers zijn nu terug met Amazing Alex. wordt deze game net zo'n succes?

Bij Amazing Alex is het de bedoeling om objecten in een level te verplaatsen. Terwijl je dit doet kan je een hogere score behalen door alle drie de sterren die in het level zijn geplaatst op te pakken. Om te zorgen dat de objecten die je verplaatst de goede kant op gaan, krijg je de beschikking over een beperkt aantal voorwerpen. Wat deze voorwerpen zijn is volledig afhankelijk van het level dat je speelt.

Amazing Alex is een een vermakelijk game die soms doet denken aan de game Cut The Rope. Dat de game hetzelfde succes als Angry Birds gaat evenaren is niet te verwachten, aangezien de game toch wel wat sneller weet te vervelen.

Kortom

Amazing Alex is een game waarin je objecten binnen een level moet verplaatsen door voorwerpen tactisch te plaatsen. Ondanks dat de game afkomstig is van de makers van Angry Birds is de game niet zo uniek en vernieuwend. Toch is Amazing Alex een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar wat uurtjes vermaak.

0 Reactie(s) op: Rovio's nieuwste game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.