RSS-reader voor video's

Door: robin-smit | 14 januari 2013 12:53

Review

Dat een mobiel apparaat geweldig dienst kan doen als videospeler wisten we natuurlijk al even. Toch wil het nog wel eens een uitdaging zijn om de beste video's van onder andere jouw sociale kanalen en favoriete websites bij elkaar te zoeken. Met Frequency wordt dit nu wel heel eenvoudig.

Frequency maakt het namelijk mogelijk om van veel verschillende websites en sociale kanalen video feeds op te halen. Hiermee creëer je voor al deze afzonderlijke kanalen een duidelijk overzicht van de laatste video's die daar zijn geplaatst. Frequency heeft standaard al een bijzonder groot aanbod van websites waar video's van kunnen worden opgehaald. Wanneer jouw favoriete website hier niet tussen staat, kun je deze helaas niet handmatig toevoegen.

De kanalen die je hebt toegevoegd worden bovenaan in het beeld op een horizontale slider weergegeven. Waneer je een specifiek kanaal selecteert zie je de laatst geplaatste video's hieronder in een mooi overzicht. Dit systeem werkt erg fijn en stelt je in staat om snel door de video's heen te gaan.

Kortom

Frequency is een handige app die het mogelijk maakt om alle video's van jouw favoriete websites en sociale kanalen in een overzicht bij elkaar te zien. Dit systeem werkt fijn en stelt je in staat om in een relatief korte tijd veel video's te bekijken. Helaas is het niet mogelijk handmatig websites toe te voegen die nog niet in de app zijn te vinden.

0 Reactie(s) op: RSS-reader voor video's

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.