Samen discussiëren over voetbal

Door: robin-smit | 16 januari 2012 11:26

Apps & Software

In de Appstore zijn veel verschillende apps te vinden om op de hoogte te blijven van het laatste voetbalnieuws. Voetbalzone is er hier een van. De app weet zich echter goed te onderscheiden van de concurrentie.

Op het beginscherm van Voetbalzone worden de laatste nieuwsberichten van verschillende competities, landen of clubs weergegeven. Erg handig is de mogelijkheid om bijvoorbeeld de volgorde van clubs aan te passen, zodat je altijd jouw favoriete club bovenaan in het overzicht ziet. Een leuke toevoeging aan Voetbalzone is de uitgebreide community. Hierdoor is het mogelijk om met veel andere voetbalfanaten in gesprek te gaan over de gepubliceerde artikelen.

Binnen voetbalzone kunnen ook van veel clubs en competities statistieken worden bekeken. Hierbij is het ook mogelijk om gratis push-notificaties op je telefoon te krijgen wanneer er wordt gescoord door jouw favoriete club. In vergelijkbare apps is hier in de meeste gevallen een abonnement voor nodig. Bepaalde functies zijn dan wel niet even uitgebreid, maar voldoen ruimschoots voor het weergeven van de de belangrijkste informatie. Uniek binnen de app zijn ook de clubexperts. Dit zijn kenners van bepaalde clubs die hier graag over schrijven en dit delen met de lezers.

Kortom:

Voetbalzone is een app waarmee je altijd op de hoogte kunt blijven van het laatste voetbalnieuws. Door een grote community is er altijd wel wat te bespreken met anderen. Daarnaast biedt de app gratis notificaties voor doelpunten.

0 Reactie(s) op: Samen discussiëren over voetbal

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.