Samen Mediteren

Door: robin-smit | 12 december 2012 14:47

Review

Wie op zoek wil gaan naar zijn innerlijke zelf, kan dit doen door te mediteren en kan hiermee even helemaal tot rust te komen. Uiteraard kan je alleen mediteren, maar zou het niet veel leuker te zijn om dit samen te doen? Met Mass Meditation kan dit.

Mass Meditation is een app die er vanuit gaat dat mediteren meer zin heeft wanneer je dit samen met anderen doet. Hierbij wordt er vooral aangenomen dat je mediteert om iets te krijgen of iets te bereiken. Wanneer meerdere mensen tegelijkertijd aan dit doel zouden denken, zou de kans groter zijn om dit doel te bereiken.

In Mass Meditation is het mogelijk om zelf een meditatiesessie aan te maken of je aan te melden voor een bestaande sessie. De sessies hebben allemaal een vaste begintijd en eindtijd. Hierdoor weet je zeker dat je op hetzelfde moment met meerdere personen mediteert. Ook het onderwerp staat vast, waardoor ook iedereen voor hetzelfde mediteert. Of het echt helpt blijft uiteraard de vraag. Dat laten we aan jou over.

Kortom

Mass Meditation is een app waarmee het mogelijk is om met verschillende mensen van over de hele wereld over eenzelfde onderwerp te mediteren. Of de app echt helpt kunnen we je helaas niet vertellen. Wie regelmatig mediteert zal dit concept echter ongetwijfeld kunnen waarderen.

0 Reactie(s) op: Samen Mediteren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.