Schermen spiegelen met LetsView

Door: redactie-computertotaal | 16 juni 2021 12:36

How To

Je wilt het scherm van je smartphone of tablet live gespiegeld zien op je computerscherm of omgekeerd? Dat heb je zo geregeld met de gratis tool LetsView.

Stap 1 

Laten we beginnen met de installatie van de mobiele app LetsView - Free Wireless Screen Mirroring (Apowerosoft). Die is beschikbaar voor diverse platformen: Android, iOS en televisie. Na de installatie krijg je de netwerkstatus van je toestel te zien: het ip-adres en de wifi-connectie.

Stap 2

Over naar de installatie op je computer (Mac of Windows). We nemen deze laatste als voorbeeld. Start de tool op, we gaan ervan uit dat je pc zich in hetzelfde netwerk bevindt als je mobiele apparaat. Zodra je op de knop Redetect drukt, krijg je de connectie in je mobiele app te zien.

Stap 3

Tik op de connectienaam in je mobiele app en kies Phone Screen Mirroring (mobiele scherm naar pc) of Computer Screen Mirroring (pc-scherm naar mobiele apparaat). Nadat je op het toestel toestemming hebt gegeven, krijg je het scherm van het andere apparaat te zien.

Stap 4

We nemen Phone Screen Mirroring als voorbeeld. Op je pc krijg je hiermee het mobiele venster te zien. Bovenaan vind je knoppen om op het beeld annotaties te maken, om een schermafbeelding te creëren en zelfs voor een live schermopname.

0 Reactie(s) op: Schermen spiegelen met LetsView

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.