Schud de recepten uit je telefoon

Door: tessa-vermeulen | 26 april 2012 16:42

Review

Heb je nog iets in de koelkast liggen, maar even niet de inspiratie om een fantastisch recept hiermee te maken? Dan kan je nu met de Recepten Shaker gemakkelijk heerlijke gerechtjes vinden met jouw favoriete ingrediënt.

'Wat zullen we eten?' is de vraag die Recepten Shaker voor je zal beantwoorden. Je kan op het hoofdscherm een ingrediënt naar wens invullen, waarna je schud met de telefoon. Dit wordt ook duidelijk aangegeven. Op dat moment geeft Recepten Shaker een aantal suggesties. Zijn de getoonde recepten toch niet helemaal naar jouw smaak, schud dan nog een keer en de app zoekt een aantal nieuwe.

Van ieder gerecht wordt direct een afbeelding en een korte beschrijving getoond. Daarnaast zie je ook hoeveel calorieën een portie bevat, hoelang het duurt om het te bereiden en wat de moeilijkheidsgraad is. Als een recept je geschikt lijkt, klik deze aan en je krijgt een boodschappenlijstje. Je kan zelfs het aantal personen aangeven, waarna de hoeveelheden op je lijstje veranderen. Als je eenmaal gaat koken, kan je nog even spieken bij het tabblad 'bereiding'.

Is je buikje rond en heb je ervan genoten, merk dat recept dan aan als favoriet en je kan hem terugvinden in je favorieten-lijst. Daarnaast kan je het recept ook delen op Twitter en Facebook.

De app is gemaakt door Jumbo en heeft ook duidelijk de uitstraling van deze supermarkt, met geel en zwart als hoofdkleuren. Het design is zeer luchtig en heeft iets weg van een kookboek. Daarnaast werkt het allemaal fantastisch en zijn de recepten inspirerend en goed omschreven.

Kortom

Recepten Shaker geeft je zeker de kans iedere week een nieuw en lekker gerecht op tafel te zetten. Je kan gemakkelijk aan de slag met de gemaakte boodschappenlijst en een uitgebreide uitleg over de bereiding. De app ziet eruit als een klein receptenboekje en geeft alle informatie die je nodig hebt. Dus ga die gerechten maar uit je telefoon schudden!

0 Reactie(s) op: Schud de recepten uit je telefoon

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.