Screamer Radio 0.4.4

© PXimport

Screamer Radio 0.4.4

Geplaatst: 7 april 2011 - 07:03

Aangepast: 16 november 2022 - 10:27

Redactie ID.nl

Vrijwel alle radiostations die via de ether uitzenden, hebben ook een kanaal op internet. Zo kunt u wereldwijd naar uw favoriete station luisteren. Screamer Radio is een afspeelprogramma voor radiostations op internet en heeft als bijzondere extra functie een opnameknop. Hiermee kunt u hetgeen u hoort, bewaren als mp3-bestand.

Kies tijdens de installatie voor Dutch om Screamer Radio in het Nederlands te installeren. Niet alle functies zijn vertaald, maar de belangrijkste wel. Om op te nemen vanaf een internetradiostream, gaat u als volgt te werk. Open het menu Lijsten en kies By country (sorteren op land) / Netherlands. Selecteer het station dat u wilt beluisteren (of opnemen), zodat er een verbinding met de audiostream wordt gemaakt. Klik op Start opname om het geluid op te nemen. De opname wordt bewaard als mp3-bestand in de map (Mijn) Muziek. Geavanceerde instellingen van Screamer Radio zijn te vinden via het menu Voorkeuren / Voorkeuren. De lijst met online radiostations die Screamer Radio biedt is is zeer uitgebreid, maar uiteraard niet compleet. Als u de link naar de audio-stream van een station weet, kunt u hem eenvoudig handmatig toevoegen. Open het menu Bestand en geef de link op bij Open URL. Radiostations die u regelmatig beluistert kunt u toevoegen aan uw favorieten, via het gelijknamige menu.

© PXimport

Screamer Radio neemt geluid op van internet, bijvoorbeeld van een online radiostation.

© PXimport

Screamer Radio 0.4.4

Freeware

Taal Engels

Download 2,6 MB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

 

© PXimport

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten