SeaShore 0.5.1

Door: frank-de-graaf | 10 januari 2011 14:27

Apps & Software

Grafische programma’s zitten vaak enorm complex in elkaar, of ze zijn juist zó beperkt dat u er nauwelijks iets mee kunt doen. Seashore probeert de gulden middenweg te bewandelen.

Het programma is gebaseerd op The Gimp dat eveneens gratis is, maar dat zóveel functies heeft dat u bijna een cursus moet hebben gevolgd om ermee te kunnen werken. Seashore biedt bijvoorbeeld wel de optie om met meerdere lagen te werken, maar het is desondanks redelijk overzichtelijk vormgegeven. Wie in de menustructuur duikt, komt veel verschillende mogelijkheden tegen, zoals het toevoegen van effecten, het kunnen aanscherpen of juist ruisvrij maken van foto’s of het werken met kanalen. Daarmee is SeaShore een prettig programma voor mensen die meer willen dan alleen roteren of vergroten/verkleinen, maar die terugdeinzen voor een pakket als Photoshop. Wie toch tegen beperkingen aanloopt, kan altijd nog upgraden naar The Gimp.

SeaShore biedt veel mogelijk­heden, maar het ziet er desondanks overzichtelijk uit en is eenvoudig te bedienen.

SeaShore 0.5.1

Freeware

Taal Engels

Download 6,6 MB

OS Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reacties op: SeaShore 0.5.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.