Secret Data Manager 3.1.9

Door: Robbin Ooijevaar | 01 december 2011 16:47

Apps & Software

Windows heeft geen goede functie om bestanden onleesbaar te maken voor andere computergebruikers. Voor experts is het meestal eenvoudig om een beveiligde map te openen en de bestanden te lezen of kopiëren, ook als Windows beveiligd is met een wachtwoord. Secret Data Manager is zeer geschikt om enkele bestanden, bijvoorbeeld afbeeldingen of Word-documenten, te beveiligen met een wachtwoord.

Bij de eerste start vraagt Secret Data Manager een nieuwe gebruiker met wachtwoord aan te maken. Met deze gegevens kunt u bestanden selectief beveiligen. Zoek het bestand op met Secret Data Manager, klik het aan en kies in het menu voor Encrypt. Het bestand wordt onleesbaar versleuteld. Op nagenoeg dezelfde manier kunt u het bestand weer toegankelijk maken: opzoeken, aanklikken en de knop Decrypt gebruiken. Let op: Gebruik Secret Data Manager uitsluitend op eigen bestanden en dus nooit op systeembestanden in bijvoorbeeld de map C:\Windows. Het is verstandig om eerst te experimenteren met kopieën van bestanden (in plaats van de originele bestanden) om de werking van Secret Data Manager te doorgronden.

Met Secret Data Manager beveiligt u een bestand met een wachtwoord.

Secret Data Manager 3.1.9

Freeware

Taal Engels

Download 614 KB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Secret Data Manager 3.1.9

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.