Security Autorun

Door: Robbin Ooijevaar | 12 juli 2012 14:05

Apps & Software

Het sleutelen aan automatisch startende programma's en processen is niet iets voor beginners. De eerste reden daarvoor betreft het risico dat u per ongeluk dingen uitschakelt die wel nodig zijn om uw computer te laten werken. Voor wie wel weet wat hij doet, is er een ander probleem: waar vindt u de processen en programma's die automatisch opstarten?

Security Autorun biedt experts een helpende hand en bundelt alle services en (achtergrond)programma's in één overzicht. Dit houdt niet in dat iedereen met Security Autorun uit de voeten kan, u moet namelijk nog steeds weten wat u doet! Security Autorun is onderverdeeld in tabbladen om u snel op de juiste plek te brengen. We missen de mogelijkheid om zaken tijdelijk uit te schakelen, u hebt alleen de keuze om een automatisch startend programma te verwijderen. Klik met rechts op bijvoorbeeld een programma in het tabblad Startup en kies Delete. Voor wie nog een stapje verder wil gaan: gebruik de rechtermuistoets en kies Jump to. Security Autorun opent dan de juiste sleutel in het Windows-register, zodat u hier de instellingen kunt nakijken.

Security Autorun is een alles-in-één opstartbeheerder voor experts.

Security Autorun

Freeware

Taal Engels

Download 630 KB

OS Windows 95/98/ME/NT/2000/XP/Vista/7

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Security Autorun

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.