Serieuze kluif voor de echte gamer

Door: Robin Smit | 23 maart 2012 16:38

Apps & Software

Met Mass Effect Infiltrator komt een van de meest succesvolle console games naar iOS. In de game is het de bedoeling om jezelf zo snel en efficiënt mogelijk door verschillende levels heen te schieten.

Het eerste dat opvalt bij het starten van de third-person shooter Mass Effect Infiltrator is dat de game er grafisch erg indrukwekkend uit ziet. In de game probeer je in verschillende levels van begin tot eind te komen, onderweg zul je echter veel tegenstand ondervinden van veel verschillende vijanden. Het is aan jou de keuze hoe je deze vijanden wil verslaan. Schiet je liever zo veel mogelijk kogels het slagveld op, of werk je toch liever iets tactischer met verschillende wapens?

De game maakt gebruik van een originele besturing waarbij je door verschillende bewegingen over het scherm te maken jezelf kan beschermen tegen vijandelijk vuur, of juist uit je dekking kan komen om er flink op los te schieten. Er mag zeker worden gezegd dat de game absoluut niet eenvoudig is en al snel het uiterste van je vergt.

Kortom

Mass Effect Infiltrator is een third-person shooter voor iOS die zowel grafisch als inhoudelijk ver voor loopt op veel iOS games. Door de originele en uitdagende gameplay is deze game een echte aanrader voor de hardcore gamer.

0 Reactie(s) op: Serieuze kluif voor de echte gamer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.