Simnet UnInstaller 3.0

Door: Robbin Ooijevaar | 01 februari 2011 13:19

Apps & Software

Waarschijnlijk probeert u regelmatig nieuwe programma’s uit. Als iets niet voldoet aan uw wensen, kunt u software deïnstalleren via het configuratiescherm. Het opbouwen van de lijst met geïnstalleerde programma’s duurt ons te lang, maar gelukkig is er Simnet UnInstaller.

Dit programma maakt snel een overzicht van alle geïnstalleerde software en toont de omvang ervan. Klik het programma aan dat u wilt verwijderen en kies Uninstall om de deïnstallatie-procedure in gang te zetten. Onder Settings vindt u de optie Create system restore point before uninstall software. Hiermee maakt Simnet UnInstaller een Windows-herstelpunt, voordat een programma wordt verwijderd. Dit kost wel weer iets meer tijd, maar het kan handig zijn als u achteraf terug wilt naar het moment waarop het betreffende programma nog was geïnstalleerd. U vindt Simnet UnInstaller op de website van de makers, onder Products. Simnet UnInstaller biedt geen ‘afterburner’ om programmaresten van foutieve installaties op te ruimen. Hiervoor is Revo Uninstaller beter geschikt. Wel hebt u met Simnet UnInstaller een goed hulpprogramma om snel software van uw systeem te verwijderen.

Simnet UnInstaller maakt het verwijderen van programma’s net iets eenvoudiger.

Simnet UnInstaller 3.0

Freeware

Taal Engels

Download 667 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen 1GHz-processor, 256 MB RAM, 4 MB harde-schijfruimte

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Simnet UnInstaller 3.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.