Simpel maar doeltreffend lijkt een toverspreuk te zijn onder appmakers.

Door: carolien-danckaerts | 25 december 2011 11:00

Apps & Software

Hoe simpeler het eruit ziet, hoe aantrekkelijker het voor de koper is. Zo kwam men op het idee van Doodle Jump: Een game waarvan het lijkt alsof hij door een kleuter getekend is op een ruitjespapiertje, en de gameplay is al net zo simpel.

Wat maakt Doodle Jump zo populair? Is het wel zo'n geweldig spel als wat iedereen denkt? De populariteit van Doodle Jump is vooral te danken aan het feit dat het er grappig uit ziet en je bent nooit uitgespeeld: je kunt je highscore altijd proberen te verbeteren, of proberen achievements te halen. Doodle Jump heeft eigenlijk maar 1 level, en een aantal werelden waarin je kunt spelen. Deze werelden zijn thema's van de game. Doordat je maar 1 level hebt en het spelletje niet uit kunt spelen houdt het je bezig. Naarmate je hoger komt wordt het wel steeds moeilijker maar dat mag de pret niet drukken! Echt bijzondere graphics heeft de game niet, maar alles loopt soepel en dat speelt wel zo prettig.

Kortom

Doodle Jump is een simpel maar erg verslavend spelletje waar je uren lol van kunt hebben. Ben je het zat, ga je toch gewoon in een andere wereld jumpen, dat maakt het weer heel anders. De graphics lopen soepel en het ziet er grappig uit. Een echte old-school aanrader dus!

0 Reactie(s) op: Simpel maar doeltreffend lijkt een toverspreuk te zijn onder appmakers.

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.