Simpele maar complete app voor de muziekliefhebber

© CIDimport

Simpele maar complete app voor de muziekliefhebber

Geplaatst: 17 januari 2012 - 13:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Echte muziekliefhebbers luisteren naar vinyl. Ze hebben liever muziek in de kast staan dan op hun computer. En om nieuwe muziek te ontdekken kunnen ze uren doorbrengen in een tikkeltje ouderwetse platenzaak. Tegenwoordig kun je veel nieuwe muziek ontdekken door een van de vele muziek-apps. Ook Muziek-tijdschrift Oor heeft een app uitgebracht waarmee je makkelijk nieuwe muziek kunt ontdekken, evenals het laatste muzieknieuws checken.

De app van Oor zit simpel in elkaar maar is toch erg compleet. Je kunt het laatste nieuws checken en de concertagenda van Nederland bekijken. Ook bevat de app een lijstje van 11 albums die volgens de redactie van het blad het beluisteren waard zijn.

Uniek aan de app is de integratie met de muziekdienst Spotify. Bij elk nieuws- en agenda-item, evenals bij de lijst met 11 albums krijg je de mogelijkheid om een relevant nummer te beluisteren. Ook vind je een link naar de iTunes-store en kun je het bericht makkelijk delen op Twitter en Facebook.

Kortom

De app van Oor is een erg fraaie app die simpel in elkaar zit, maar toch erg compleet is. Je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de integratie van Spotify is een erg leuke toevoeging die de app helemaal af maakt. Een aanrader!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten