Simple Port Forwarding 3.2.2

Door: frank-de-graaf | 04 juli 2011 14:43

Apps & Software

Veel programma's hebben een binnenkomende internetverbinding nodig om te kunnen werken. Een voorbeeld zijn de peer-to-peerprogramma's waarmee anderen bij u moeten kunnen downloaden. Ook voor de meeste online games dient u poorten in uw router open te zetten. Het is lastig dat hier geen universele handleiding voor is, iedere router steekt immers anders in elkaar.

Op de website Port Forward is redelijk wat informatie te vinden, maar de meeste gegevens zijn toch wat gedateerd. Een goed alternatief is de handleiding van uw modem of router. Die moet u dan uiteraard nog wel hebben en de fabrikant moet bovendien niet al teveel wijzigingen in nieuwe firmwareversies hebben doorgevoerd. De gemakkelijkste manier om toch poorten open te zetten, is door UPnP aan te zetten in uw router. Programma's zijn vervolgens zelf in staat om poorten te openen, maar ook dat heeft een nadeel, namelijk dat u geen zicht meer hebt op wat er allemaal gebeurt. Simple Port Forwarding biedt een oplossing waarmee alle zojuist genoemde problemen op een simpele manier worden omzeild. Het programma herkent uw router en stelt u in staat om de juiste poorten te openen. Zo houdt u volledig grip op de toegang via internet terwijl uw programma's niet meer worden belemmerd.

Simple Port Forwarding herkent uw router en maakt het openzetten van poorten vervolgens heel eenvoudig.

Simple Port Forwarding 3.2.2

Freeware

Taal Nederlands

Download 4,8 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Simple Port Forwarding 3.2.2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.