SkyJuke: Samen naar jullie favoriete muziek luisteren

Door: Robin Smit | 17 september 2013 13:45

Apps & Software

Welke muziek ga je draaien op een feestje? Je kan natuurlijk zelf een leuke speellijst samenstellen, maar je zult altijd zien dat je vrienden beweren betere muziek te hebben. Met SkyJuke kies je nu samen de muziek uit die er wordt gedraaid tijdens een feestje.

Score
70
  • Pluspunten
  • Android én iOS
  • Overzichtelijk
  • Samen afspeellijsten maken
  • Minpunten
  • Geen integratie streaming muziekdiensten

None

Beschikbaar voor: iPhone en Android

Getest op: iPhone

Prijs: Gratis

Download SkyJuke in de App Store of op Google Play

SkyJuke is een app die het mogelijk maakt om meerdere smartphones met elkaar te verbinden en zo samen muziek af te spelen. Hierbij maak je met zijn allen een afspeellijst die is samengesteld met muziek van alle gebruikers. Deze afspeellijst kan op één telefoon, of op alle telefoons van andere gebruikers worden afgespeeld.

Het is niet de eerste keer dat een app het mogelijk maakt om met meerdere gebruikers een afspeellijst voor een feestje samen te stellen. Zo besprak ik enkele maanden geleden de vergelijkbare app JukeboxHero. Ten opzichte van deze app heeft SkyJuke een wat overzichtelijkere interface en ook is de app zowel beschikbaar voor Android als iOS. Hiermee heeft de app absoluut een meerwaarde ten opzichte van de concurrentie.

Ondanks dat het opzetten van een groep en het afspelen binnen SkyJuke goed werkt, kleeft er voor mij wel een groot nadeel aan de app. Zo heb ik sinds lange tijd al niet zo veel muziek meer op mijn telefoon staan, maar kies ik ervoor om dit te streamen via Spotify of SoundCloud. Het feit dat deze diensten steeds meer gebruikers krijgen, bewijst dat ik lang niet de enige ben die dit doet. Het is daarom jammer dat SkyJuke niet de mogelijkheid biedt om muziek vanuit deze diensten te gebruiken.

Kortom

SkyJuke is een handige app die het mogelijk maakt om met meerdere gebruikers een afspeellijst met muziek samen te stellen. De app weet zich goed te onderscheiden van vergelijkbare apps, maar helaas mist de integratie van streaming muziekdiensten.

0 Reactie(s) op: SkyJuke: Samen naar jullie favoriete muziek luisteren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.