Slecht, maar wel erg grappig

© CIDimport

Slecht, maar wel erg grappig

Geplaatst: 1 september 2011 - 09:26

Aangepast: 16 november 2022 - 10:25

Redactie ID.nl

Fight Drunk 3D is technisch gezien één van de slechtste games voor de iPhone of iPad. Toch is het een game die de moeite waard is om te recenseren omdat het wel een erg grappig spel is.

In Fight Drunk 3D speel je een gezette sumoworstelaar die blijkbaar veel te veel gedronken heeft. Met een aantal knoppen op het scherm (zoals duwen, bukken en vooruit lopen) neem je het op tegen een worstelaar die ook te diep in het glaasje heeft gekeken. Als de een het voor elkaar heeft gekregen de ander omver te werpen, dan blijven de twee dronkaards op hilarische wijze over de grond rollen tot je een

nieuw gevecht start.

Fight Drunk 3D bevat een tweespelermodus en een optie om twee computergestuurde tegenstanders het tegen elkaar op te laten nemen. Hoewel Fight Drunk 3D voor zowel de iPhone als de iPad verkrijgbaar is, is de multiplayer eigenlijk alleen normaal te spelen op de iPad. Op de iPhone zit je elkaar veel te veel in de weg met je vingers. Er zitten verder geen doelstellingen, verhaallijnen of topscores in het spel. Het ontwerp van de game is dan ook abominabel te noemen. De menu's zien er niet uit, de worstelaars zijn niet te besturen, de gevechten lijken volledig af te hangen van geluk en de graphics zijn simpelweg slecht. Als je zoekt naar een echte vechtgame voor je iPad of iPhone, vind je die zeker niet met Fight Drunk 3D.

Toch vermakelijk

Maar ondanks de vele gebreken is Fight Drunk 3D een oprecht vermakelijke game dankzij de hilarische en verrassend veelzijdige physics van de personages. De worstelaars buitelen over elkaar heen waarbij ze op ontelbare manieren door verschillende objecten heen knallen (waaronder breekbare tafels).

Kortom

Daarnaast is het altijd leuk om de personages rond te zien tollen en ze te zien proberen om weer overeind te komen na een gevecht, waar ze nooit in slagen. Het is een verschrikkelijk dom spel, maar ik zou liegen als ik zeg dat ik het niet leuk vind.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten