SlimComputer 1.3

Door: Robbin Ooijevaar | 27 september 2011 13:38

Apps & Software

Als u een nieuwe computer aanschaft, is er vaak allerlei software op voorgeïnstalleerd. Bekend zijn de probeerversies van commerciële software en de overbodige werkbalken in de webbrowser. SlimComputer gaat deze programma's te lijf.

Klik op Run scan om SlimComputer een controle uit te laten voeren. Mogelijk overbodige programma's vindt u achter de knop Applications. Klik een programma aan en kies Remove als u het wilt verwijderen. Werkbalken en andere browseruitbreidingen staan achter de knop Toolbars. Als u op een uitbreiding klikt, verschijnt er uitleg over wat de uitbreiding doet. Gebruik wederom de knop Remove om het onderdeel te verwijderen. Achter de knop Optimizer vindt u programma's die automatisch starten met Windows. SlimComputer kijkt wat u echt nodig hebt en vinkt overbodige extra's uit. Vink niet zomaar alles uit, want dan werkt uw printer, scanner of een ander rand­apparaat wellicht niet meer zoals u dat gewend bent. Let op: Net als alle optimalisatieprogramma's kan incorrect gebruik van SlimComputer uw computer schaden. Verwijder nooit instellingen of programma's waarvan u de uitkomst niet kent of waarbij u de verwijdering niet ongedaan kunt maken.

SlimComputer haalt de bezem door voorgeïnstalleerde programma's en andere overbodige extra's.

SlimComputer 1.3

Freeware

Taal Engels

Download 4,3 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: SlimComputer 1.3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.