Snel een tafel reserveren in je favoriete restaurant

© CIDimport

Snel een tafel reserveren in je favoriete restaurant

Geplaatst: 21 februari 2012 - 11:03

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Je kent het wel: gezellig uit eten met je geliefde of een stel vrienden. Eerst kijk je in de restaurant-gids, dan probeer je een reservering te maken. Bij het ene restaurant is dat zo gepiept. Eén belletje en je naam staat genoteerd. Maar er zijn restaurants die slecht bereikbaar zijn. En zonder reservering heb je de kans dat je geen tafel hebt. Gelukkig kun je anno nu gewoon via internet reserveren bij veel restaurants. Bijvoorbeeld via Couverts.

Couverts heeft ook een fraai vormgegeven iPhone app, waarmee je gemakkelijk een tafel reserveert. Nog lang niet alle restaurants beschikken over de service van Couverts, maar er komen steeds meer restaurants bij die gebruik maken van de service. In de app kun je snel zoeken op naam van een restaurant of snel zoeken naar bijvoorbeeld een tafel voor 2 in een Italiaans restaurant in Weert voor morgenavond.

Wanneer je een restaurant selecteert, kun je een voorbeeld van de menukaart inkijken en foto's en informatie over het restaurant zien. Je kunt snel reserveren door aan te geven op welke data je komt en met hoeveel personen. De app laat je direct zien welke tijden nog beschikbaar zijn. Na het achterlaten van je gegevens reserveer je de tafel eenvoudig waarna je een bevestigingsmail of -sms ontvangt.

Kortom

Couverts is een app waarmee je snel een tafel kunt reserveren. De app ziet er fraai uit en geeft een goed beeld van de restaurants en hun menu. Nog lang niet alle restaurants maken gebruik van de service, maar als daar verandering in komt is de app van Couverts erg handig om snel een tafel in een restaurant te bespreken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten