Sociaal sporten

Door: robin-smit | 22 oktober 2012 12:45

Review

Het bijhouden van je prestaties tijdens het doen van een workout met behulp van een app kan erg interessant zijn. Heb je harder gelopen of ben je verder gefietst dan de vorige keer? Dan kan het nog leuker worden door de app met jou mee te laten denken.

Endomondo Sports Tracker Pro is een app waarmee je jouw prestaties kan bijhouden tijdens het sporten. Endomondo weet zich echter te onderscheiden door het sociale element dat is verwerkt in de app. Zo is het mogelijk om routes die je hebt afgelegd te delen met andere gebruikers. Deze routes kunnen gebruikers vervolgens beoordelen. Ook is het mogelijk om tijdens een workout feedback te ontvangen van vrienden via Facebook. Dit is echter een functie die in vergelijkbare apps ook aanwezig is.

Endomondo biedt verder een duidelijk overzicht waarop je je prestaties kan aflezen. Eventueel biedt de app ook de mogelijkheid om een hartslagmeter aan de app te koppelen. Hiermee is Endomondo voor zowel beginnende als ervaren sporters een goede keuze.

Kortom

Endomondo Sports Tracker Pro is een goede en uitgebreide app waarmee je je prestaties tijdens het sporten kunt bijhouden. Erg leuk is de mogelijkheid om routes van andere gebruikers te gebruiken. Verder is de app overzichtelijk, maar toch relatief uitgebreid.

0 Reactie(s) op: Sociaal sporten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.