Sociaal wintersporten

Door: robin-smit | 04 januari 2013 12:50

Review

Skiën of snowboarden is sinds enkele jaren nóg leuker geworden door de komst van apps waarmee je precies kan bijhouden waar je met jouw board of latten bent geweest. Dat principe wordt nu met Snowciety nog wat verder uitgebreid.

Snowciety is een app waarmee het mogelijk is om bij te houden waar je bent geweest tijdens je wintersportvakantie. Wat Snowciety echter uniek maakt is dat het mogelijk is om deze gegevens te delen met je vrienden. Zo kun je direct zien wie er het snelst, verst of hoogst is geweest door de bergen.

Ondanks dat Snowciety een koppeling kan maken met Facebook of Twitter, is het wel nodig vrienden eerst uit te nodigen op Snowciety. Wanneer je dit hebt gedaan heb je inzicht in de prestaties en locaties van die vrienden. Vooral dit laatste is erg handig, want hierdoor kun je altijd zien waar in het skigebied jouw vrienden zich bevinden. Uiteraard heb je hier wel een actieve internetverbinding voor nodig.

De gegevens die Snowciety bijhoudt zijn volledig en bieden je onder andere de mogelijkheid om op de kaart te bekijken waar je bent geweest. De gegevens zijn echter niet zo compleet als bij de app Afdaling die hier vorig jaar is beoordeeld.

Kortom

Snowciety is een app waarmee je jouw prestaties tijdens de wintersport kunt bijhouden. De app weet zich te onderscheiden door een uitgebreide sociale integratie. Hierdoor is het mogelijk om prestaties en locaties van vrienden te bekijken.

0 Reactie(s) op: Sociaal wintersporten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.