Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Sociale media beheren met NutshellMail

Door: Evi Maquoi | 14 juli 2011 16:23

Apps & Software

Hoeveel tijd spendeert u aan het bekijken van uw Facebook-, Twitter-, LinkedIn- en andere sociale-netwerkaccounts? Dankzij NutshellMail krijgt u de belangrijkste updates van verschillende accounts netjes in uw mailbox. U bepaalt helemaal zelf wat u al dan niet belangrijk vindt.

NutshellMail instellen is erg eenvoudig. Nadat u uw e-mailadres hebt ingevoerd en een wachtwoord hebt gekozen, kunt u onmiddellijk de accounts van uw sociale netwerken koppelen. U hoeft uw gebruikersnaam en wachtwoord niet in te voeren, u wordt doorverwezen naar de profielpagina zelf om daar toegang te verstrekken. NutshellMail biedt ondersteuning voor Facebook, Twitter, LinkedIn, MySpace, YouTube, Yelp, Foursquare en Citysearch.

Vervolgens kunt u instellen hoeveel e-mails NutshellMail u dagelijks mag sturen. De dienst aanpassen naar uw eigen wensen is erg eenvoudig via het gebruiksvriendelijke dashboard. Onder Messaging Accounts kunt u sociale netwerken toevoegen of verwijderen en Delivery Times laat u toe om in te stellen op welke dagen en uren u een overzicht van uw profielsites wenst te ontvangen.

Via het dashboard kunt u zelf instellen hoe vaak en wanneer NutshellMail u op de hoogte moet brengen.

Netjes in uw mailbox

Vervolgens krijgt u een NutshellMail in uw mailbox met de belangrijkste statusupdates van uw vrienden. U kunt rechtstreeks commentaar geven op Facebook-berichten of Twitter-berichten retweeten. Via de Customize-knop in de e-mail kunt u eventueel instellen waarvan NutshellMail u op de hoogte mag brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om het aantal updates per Facebook-categorie (bijvoorbeeld prikbordberichten, statusupdates, verjaardagen, fototags, vriendschapsverzoeken enzovoorts) te begrenzen tot een maximum of filters in te stellen. Twitter-gebruikers kunnen dan weer op de hoogte gebracht worden van nieuwe berichten of volgers. NutshellMail is volgens ons een aanrader voor wie actief is op meerdere sociale netwerksites en zijn/haar kostbare tijd niet wilt spenderen aan het oeverloos controleren van profielpagina's.

U kunt zelf instellen hoe uw dagelijks NutshellMail-bericht er uit moet zien.

0 Reacties op: Sociale media beheren met NutshellMail

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.