Sociale media beheren met NutshellMail

Door: Evi Maquoi | 14 juli 2011 16:23

Apps & Software

Hoeveel tijd spendeert u aan het bekijken van uw Facebook-, Twitter-, LinkedIn- en andere sociale-netwerkaccounts? Dankzij NutshellMail krijgt u de belangrijkste updates van verschillende accounts netjes in uw mailbox. U bepaalt helemaal zelf wat u al dan niet belangrijk vindt.

NutshellMail instellen is erg eenvoudig. Nadat u uw e-mailadres hebt ingevoerd en een wachtwoord hebt gekozen, kunt u onmiddellijk de accounts van uw sociale netwerken koppelen. U hoeft uw gebruikersnaam en wachtwoord niet in te voeren, u wordt doorverwezen naar de profielpagina zelf om daar toegang te verstrekken. NutshellMail biedt ondersteuning voor Facebook, Twitter, LinkedIn, MySpace, YouTube, Yelp, Foursquare en Citysearch.

Vervolgens kunt u instellen hoeveel e-mails NutshellMail u dagelijks mag sturen. De dienst aanpassen naar uw eigen wensen is erg eenvoudig via het gebruiksvriendelijke dashboard. Onder Messaging Accounts kunt u sociale netwerken toevoegen of verwijderen en Delivery Times laat u toe om in te stellen op welke dagen en uren u een overzicht van uw profielsites wenst te ontvangen.

Via het dashboard kunt u zelf instellen hoe vaak en wanneer NutshellMail u op de hoogte moet brengen.

Netjes in uw mailbox

Vervolgens krijgt u een NutshellMail in uw mailbox met de belangrijkste statusupdates van uw vrienden. U kunt rechtstreeks commentaar geven op Facebook-berichten of Twitter-berichten retweeten. Via de Customize-knop in de e-mail kunt u eventueel instellen waarvan NutshellMail u op de hoogte mag brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om het aantal updates per Facebook-categorie (bijvoorbeeld prikbordberichten, statusupdates, verjaardagen, fototags, vriendschapsverzoeken enzovoorts) te begrenzen tot een maximum of filters in te stellen. Twitter-gebruikers kunnen dan weer op de hoogte gebracht worden van nieuwe berichten of volgers. NutshellMail is volgens ons een aanrader voor wie actief is op meerdere sociale netwerksites en zijn/haar kostbare tijd niet wilt spenderen aan het oeverloos controleren van profielpagina's.

U kunt zelf instellen hoe uw dagelijks NutshellMail-bericht er uit moet zien.

0 Reactie(s) op: Sociale media beheren met NutshellMail

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.