Son of Snoop on Steroids 3.2

Door: frank-de-graaf | 14 februari 2011 15:14

Apps & Software

Programma’s waarmee u kunt bepalen uit welke onderdelen een computer bestaat, zijn er in overvloed en ze bieden vrijwel allemaal dezelfde mogelijkheden. Een interessante uitzondering is het programma met de bijzondere naam Son of Snoop on Steroids, oftewel Sosos.

Sosos inventariseert werkelijk alles van hardware tot software en biedt de mogelijkheid om op een netwerk te inventariseren en de gegevens in een centrale database op te slaan. Dat is handig voor uw thuisnetwerk of voor systeembeheerders van kleine zakelijke netwerken. Van al die mogelijkheden hoeft u geen gebruik te maken, maar ze zijn wel aanwezig.

Son of Snoop on Steroids is in staat om inventarisaties te maken van alle computers op uw netwerk.

Son of Snoop on Steroids 3.2

Freeware

Taal Engels

Download 2,0 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen 4,1 MB harde-schijfruimte

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Son of Snoop on Steroids 3.2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.