Sonic en Tails gaan gezamenlijk de strijd aan

Door: tessa-vermeulen | 14 juni 2012 12:59

Review

Ga de strijd aan met Dr. Eggman en Metal Sonic in deze tweede versie. Sonic The Hedgehog 4 Episode II laat je samen spelen met vrienden en zorgt voor een fantastische game-ervaring.

Het duurt even voordat deze 406MB tellende app eenmaal is geladen, maar dan kan het spelplezier losbarsten. Met een zelfbedachte gebruikersnaam kan je inloggen en start je de game. Alhoewel de app eerst moeite heeft met opstarten, werkt het vervolgens prima.

Binnen het hoofdmenu kan je kiezen voor individueel of samen met vrienden spelen en de opties bekijken. Wanneer je dit spel nog nooit hebt gespeeld, is het handig even te kijken wat de spelregels zijn en hoe je het beste de knoppen kunt gebruiken.

Heb je het eenmaal door? Dan kan je de de krachten van Sonic en Tails verenigen om de meeste ringen te vinden, gevaarlijke obstakels te ontwijken en de snelste route te ontdekken. Het voordeel van het trouwe vriendje Tails is dat hij door de lucht kan vliegen met zijn propeller-staart. Wanneer je samen via bluetooth speelt kan Tails door jouw vriend worden aangestuurd.

De grafische vormgeving ziet er strak uit en de vier werelden zijn prachtig opgebouwd. Daarnaast is het extraatje betreffende de exclusieve Metal Sonic levels voor eigenaars van zowel episode I en II, nog een mooie uitbreiding.

Kortom

Sonic The Hedgehog 4 Episode II biedt veel speelplezier met deze tweede versie, waarin Sonic en Tails verenigd worden om tot fantastische krachten te komen. Het inloggen gaat gemakkelijk en na de moeizame opstart komen de werelden toch echt tot leven. Speel daarnaast ook samen met vrienden om de vijanden te verslaan

0 Reactie(s) op: Sonic en Tails gaan gezamenlijk de strijd aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.