Sony: 'Call of Duty onderweg naar PS Vita'

Door: Elmar Rekers | 20 februari 2012 14:49

Apps & Software

Er is een Call of Duty-game in de maak voor Sony's nieuwe handheld, de PS Vita. De first-person shooter zal volgens Sony in het najaar van 2012 verschijnen.

"Mijn twee tienerkinderen kijken erg uit naar de Call of Duty-game die naar de PS Vita komt. We verwachten dat dit echt een revolutie teweeg zal brengen op dit platform", aldus Guy Longsworth, senior vice president van PlayStation, tegenover GameTrailers TV.

Ontwikkelaar Treyarch werkt momenteel aan een nieuwe Call of Duty-game voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Of gamers met een PS Vita eind dit jaar met dezelfde game aan de slag kunnen maakt Longsworth nog niet bekend. Een naam werd er evenmin gegeven voor de handheldshooter.

Naughty Dog

PS Vita-bezitters kunnen volgens de Sony-topman overigens niet alleen op shootergebied veel verwachten van de nieuwe handheld. "Zo zullen we zeker een game van Naughty Dog [Uncharted, red.] krijgen, en feitelijk een aantal games van al onze ontwikkelstudio's", aldus Longsworth.

Sony lanceert de opvolger van de PSP woensdag in Europa. Er zal zowel een wifi-model (249 euro) als een wifi + 3G-versie (299 euro) beschikbaar komen. Of deze PS Vita een succes is zal volgens Longsworth pas na ruim een jaar duidelijk worden.

0 Reactie(s) op: Sony: 'Call of Duty onderweg naar PS Vita'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.