Spec Ops: The Line verschijnt 29 juni

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 21 februari 2012 17:11

Apps & Software

Spec Ops: The Line zal vanaf 29 juni verkrijgbaar zijn in Nederland. Dat maakt uitgever 2K Games dinsdag bekend via zijn officiële blog.

De third-person shooter van ontwikkelaar Yager is alweer het negende deel binnen de Spec Ops-franchise en zou aanvankelijk al in 2011 verschijnen. Naast een definitieve releasedatum maakt de uitgever dinsdag ook bekend dat gamers die een pre-oder plaatsen het exclusieve FUBAR-pakket ontvangen.

Multiplayer

Dit pakket biedt enkele voordelen voor de multiplayer-modus van de actiegame. Zo krijgen spelers in het eerste weekend na de lancering het dubbele aantal ervaringspunten, kunnen personages op een bijzondere manier worden aangekleed en zal er direct vanaf het begin een 'rank 1'-wapen beschikbaar zijn.

Spec Ops: The Line speelt zich af in een door zandstormen verwoest Dubai, waarbij de speler op zoek moet naar een vermiste legereenheid. Daarnaast krijgt de speler te maken met verschillende vijandige groeperingen en plunderaars die de woestijnruïne in hun greep houden.

Spec Ops: The Line is vanaf 29 juni verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

0 Reactie(s) op: Spec Ops: The Line verschijnt 29 juni

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.