© CIDimport

Spot jouw eten

Geplaatst: 4 mei 2012 - 13:22

Aangepast: 16 november 2022 - 10:18

Redactie ID.nl

Een culinair hoogstandje voor je neus? Dan heb je toch wel de neiging het fototoestel te pakken om deze prachtige verschijning vast te leggen. Met Foodspotting kan je deze foto meteen delen en aangeven waar dit gerecht te vinden is.

Als je echt aan het genieten bent van een heerlijke maaltijd dan kan je dit met de app Foodspotting direct vastleggen. Middels het activeren van je Facebook-account kan de locatie worden toegevoegd en is de foto klaar om gedeeld te worden. Ben je eigenlijk wel benieuwd welke lekkere gerechten er allemaal te verkrijgen zijn in jouw omgeving? Via 'places' worden gerechten in een lijst weergegeven met daarbij de naam van het restaurant, het adres en de afstand tot jouw locatie. Ontzettend handig om dus snel even aanbevolen restaurants op te zoeken.

Daarnaast zijn er ook verschillende gidsen opgenomen betreffende nationale en internationale restaurants. Een voorbeeld hiervan zijn 'onweerstaanbare restaurants in Londen'. Met de geïntegreerde kaart kan je deze restaurants vervolgens gemakkelijk vinden.

Heb je een aantal vrienden die goed op de hoogte zijn van de beste eetgelegenheden, dan kan de ze ook gaan volgen. Onder het tabblad 'follow' kan je ook aangeven welke restaurants jij goed vindt.

Foodspotting is zeer positief ingesteld. Gerechten kunnen namelijk alleen aangemerkt worden als 'willen, proberen of ervan houden'. Toch biedt de app alles wat je als gebruiker nodig hebt, zowel visueel als tekstueel wordt de informatie gegeven.

Kortom

Foodspotting maakt het mogelijk de lekkerste gerechten te fotograferen en delen. Doordat de locatie van de restaurants bekend is, wordt Foodspotting automatisch een visuele restaurantgids. Heerlijke gerechten bij jou in de buurt, kan je gemakkelijk opzoeken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten