Sqirlz Water Reflections 2.6

Door: frank-de-graaf | 04 oktober 2010 12:36

Apps & Software

Sqirlz Water Reflections voegt dynamische waterpartijen aan een foto of een filmpje toe, en u kunt het resultaat vervolgens opslaan als een bewegend gif-plaatje of als een film.

Iedereen kent de foto’s wel waarop een gebouw voor een plas water staat. In het water weerspiegelt de bovenste helft en bij films lijkt dat water voortdurend in beweging te zijn door de golven. Om dit effect zelf aan een foto toe te voegen, installeert u het programma en start u het. U hebt een krachtige computer nodig, en kies bij voorkeur een foto met een beperkte resolutie. Laad het plaatje dat u wilt bewerken, en geef aan waar u het water wilt hebben. Kies vervolgens het type weerspiegeling - bijvoorbeeld golven of plassen, al dan niet in combinatie met regen - en zet het programma aan het werk. Het lijkt nu alsof er niets gebeurt, maar de schijn bedriegt. Op de achtergrond staat de computer flink te stampen en al snel verschijnt het eerste resultaat in beeld. Op het moment dat de menuopties weer beschikbaar komen, is Sqirlz Water Reflections klaar en kunt u het bewerkte plaatje opslaan.

Sqirlz Water Reflections voegt dynamische waterreflecties toe aan foto’s en films.

Sqirlz Water Reflections 2.6

Freeware

Taal Engels

Download 2,0 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 42 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: Sqirlz Water Reflections 2.6

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.