Square Enix: 'Final Fantasy Versus XIII niet geannuleerd'

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 24 juli 2012 11:14

Apps & Software

Final Fantasy Versus XIII is, in tegenstelling tot een stroom aan geruchten, nog altijd in ontwikkeling. Dat bevestigde Square Enix-baas Yoichi Wada dinsdag via zijn Twitter-account.

Hoewel er afgelopen week verschillende berichten opdoken over een mogelijke annulering van Final Fantasy Versus XIII, laat Wada weten dat het spel nog altijd in productie is. "Een minuut geleden sloten we nog een vergadering over Versus. Ik sloeg stijl achterover na de presentatie van de stad, haha", aldus de ceo.

Weinig details

Final Fantasy Versus XIII is al sinds 2006 in ontwikkeling, maar details over de rpg worden er nauwelijks gegeven. Dat de stilte rondom de game zou wijzen op het stilvallen van de ontwikkeling, is volgens Square Enix dus geenszins het geval.

Begin september zal de Japanse spellenmaker een evenement organiseren rond het 25-jarig bestaan van de Final Fantasy-franchise. Mogelijk dat er dan eindelijk meer duidelijkheid zal worden gegeven over Versus XIII en het moment waarop gamers met het spel aan de slag kunnen.

0 Reactie(s) op: Square Enix: 'Final Fantasy Versus XIII niet geannuleerd'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.