Square Privacy Cleaner 1.2.1

Door: Robbin Ooijevaar | 09 mei 2011 11:24

Apps & Software

Zowel de browser als Windows laten bestandsresten achter op uw computer, vaak zonder dat u daar erg in hebt. Dat kan risico’s opleveren, doordat in deze gegevens soms privacygevoelige informatie is opgenomen. Met Square Privacy Cleaner haalt u de bezem door uw systeem.

Het programma ruimt de resten op die bekende boosdoeners, zoals browsers, achterlaten op de harde schijf. Square Privacy Cleaner ondersteunt Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Opera. De onderdelen die u ermee schoon kunt vegen, zijn verdeeld in handige tabbladen, zoals Web Browsers, Windows General (Windows), Temp Folders (tijdelijke bestanden) en Junk Files (overbodige bestanden). Per onderdeel kunt u aangeven wat u wilt saneren, waarna u met de knop Delete Traces de schoonmaakactie laat uitvoeren. Hoewel Privacy Cleaner een veilig programma is dat geen documenten of andere persoonlijke bestanden aantast, is voorzichtigheid geboden. Dat geldt niet alleen bij Square Privacy Cleaner, maar voor schoonmaakprogramma’s in het algemeen.

Square Privacy Cleaner zoekt privacygevoelige sporen op uw computer en ruimt ze op.

Square Privacy Cleaner 1.2.1

Freeware

Taal Engels

Download 588 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Square Privacy Cleaner 1.2.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.