Stadsgids voor studenten

Door: Robin Smit | 25 december 2012 10:40

Apps & Software

Als student wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je het onderste uit de kan haalt wanneer het aankomt op de stad waar je in woont of studeert. Waar zijn de beste kroegen, wanneer zijn de beste feestjes en hoe kom ik aan een goede maaltijd? Gelukkig worden al die vragen nu in één app beantwoord.

De City Guide van ABN AMRO heeft al deze gegevens van de belangrijkste studentensteden namelijk op een rijtje voor je gezet. Via het het hoofdscherm van de app heb je direct toegang tot overzichten van kroegen, clubs, daghappen en bezorgdiensten binnen de door jou geselecteerde stad. Eventueel biedt de app deze overzichten ook voor andere soorten bedrijven. Wanneer je binnen deze overzichten een bedrijf selecteert krijg je onder andere een korte tekst en waarderingen te zien. Verder wordt er op het beginscherm ook een agenda getoond waardoor je precies kan zien welke feesten er aan komen. Als leuke toevoeging biedt de app ook een digitale draaiende fles waarmee je snel kunt bepalen wie van je vrienden het volgende rondje mag betalen. Dit alles bij elkaar maakt van City Guide een prima app om mee op stap te gaan in een nieuwe stad, of om een bekende stad opnieuw te ontdekken.

Kortom

City Guide van ABN AMRO is een leuke app voor studenten waarmee je onder andere uitgaansinformatie over veel verschillende studentensteden kunt krijgen. Dit maakt van City Guide een prima app om mee op stap te gaan in een nieuwe stad, of om een bekende stad opnieuw te ontdekken.

0 Reactie(s) op: Stadsgids voor studenten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.