Star Wars 1313 mogelijk naar next-gen spelconsoles

Door: Elmar Rekers | 05 juni 2012 15:12

Apps & Software

Star Wars 1313 komt naast de pc mogelijk uit voor de volgende generatie spelconsoles. Die geruchten gaan rond nadat LucasArts de eerste gameplay-beelden van het spel heeft getoond in een aflevering van Spike TV.

LucasArts kondigde Star Wars 1313 begin deze maand aan, maar had tot vandaag nog geen gameplay-beelden van het spel vrijgegeven. Bij Spike TV werd de eerste in-game demonstratie gegeven middels de pc-versie van Star Wars 1313, wat direct tot veel speculaties leidde.

Volgens de makers draait Star Wars 1313 momenteel op de nieuwste generatie pc-hardware. Dit opgeteld bij het feit dat LucasArts nog niet wil zeggen voor welke consoles de game beschikbaar komt, doet vermoeden dat deze in de planning ligt voor de volgende Xbox en PlayStation. Op verschillende forums wordt dan ook druk gediscussieerd over de hoge kwaliteit van de graphics in het spel.

Watch Dogs

Net als bij Star Wars 1313 gingen er ook enige tijd next-gen-geruchten over de game Watch Dogs van Ubisoft. De Franse uitgever sloot zijn E3-persconferentie maandag af met een visueel indrukwekkende demo van deze game, maar liet in het midden voor welke platformen deze beschikbaar zou komen. Vandaag laat Ubisoft echter weten dat Watch Dogs gewoon uitkomt voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

[youtube]U08QNPk0ZNE[/youtube]

0 Reactie(s) op: Star Wars 1313 mogelijk naar next-gen spelconsoles

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.