StarCraft II krijgt nieuwe features met patch 1.5

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 15 maart 2012 11:52

Apps & Software

StarCraft II: Wings of Liberty zal binnenkort voorzien worden van patch 1.5. Ontwikkelaar Blizzard laat via Battle.net weten dat deze update enkele nieuwe features met zich mee zal brengen.

Game director Dustin Browder legt op Battle.net uit dat patch 1.5 vooral bedoeld is om de 'fundering' te leggen voor het volgende deel binnen de StarCraft-serie, Heart of the Swarm. Daarnaast zal het sociale aspect van de game worden aangepast en wordt ook de Arcade-functie toegevoegd.

Middels Arcade krijgen spelers een beter overzicht van de zogenoemde custom games. Bij dit overzicht worden straks bijvoorbeeld ook recensies, tips, screenshots en beoordelingen weergegeven. "Het meeste commentaar kregen we namelijk op de manier waarop de populariteit en het overzicht van de games werd weergegeven", aldus Browder.

StarCraft II

Tot slot zal patch 1.5 ook de interface van Wings of Liberty verbeteren, komen er nieuwe upgrades beschikbaar voor de editor en biedt de game straks een ondersteuning voor anti-aliasing. Een exacte releasedatum voor patch 1.5 wordt er nog niet gegeven. Ook is nog altijd onduidelijk wanneer gamers aan de slag kunnen met StarCraft II: Heart of the Swarm. Verwacht wordt dat Blizzard de game nog wel in 2012 gaat lanceren.

0 Reactie(s) op: StarCraft II krijgt nieuwe features met patch 1.5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.