Strakke navigatie

Door: robin-smit | 18 februari 2012 10:49

Review

Het is altijd fijn als je iPhone of iPad je kan helpen bij het vinden van je bestemming. Met de app GPS Navigation 2 van Skobbler hoef je je hier in ieder geval geen zorgen meer over te maken.

Deze navigatie app maakt gebruik van OpenStreetMap. Dit wil zeggen dat de kaarten die voor de navigatie worden gebruikt op dezelfde manier tot stand zijn gekomen als Wikipedia. Dit komt de kwaliteit van de kaarten niet altijd ten goede, maar hierdoor kan de prijs laag worden gehouden en wijzigingen in het wegennetwerk kunnen snel worden doorgevoerd.

De interface van de app is bijzonder strak en innovatief vormgegeven, wat het gebruik erg prettig maakt. Navigatie is mogelijk in 2D of 3D weergave en wordt ondersteund met spraak. Helaas worden er bij de app geen vooraf geïnstalleerde kaarten geleverd, waardoor de Skobbler tijdens het navigeren gebruik maakt van je data abonnement. Wel is er de mogelijkheid om tegen een schappelijke prijs de kaarten te kopen, zodat de app ook aantrekkelijk is voor gebruik in het buitenland. Verder kan de app je waarschuwen voor flitspalen en is het mogelijk om naar interessante punten in de buurt te zoeken.

Kortom

GPS Navigation 2 van Skobbler is een navigatie app die gebruik maakt van de kaarten van OpenStreetMap. De app heeft een bijzonder strakke interface, waardoor deze erg fijn is in het gebruik.

0 Reactie(s) op: Strakke navigatie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.