Stukje sentiment in een nieuw jasje

© CIDimport

Stukje sentiment in een nieuw jasje

Geplaatst: 5 februari 2012 - 08:35

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Redactie ID.nl

Waarschijnlijk roept de naam Woody Woodpecker bij velen van ons een hoop jeugdsentiment op. Voor iedereen die de specht met de rode kuif heeft gemist is er nu ook een spannende game voor iOS met Woody in de hoofdrol.

Het principe van de game is vrij simpel. Woody Woodpecker is een platformgame waarbij je zo snel mogelijk over heuvelachtig circuit moet komen. Om dit voor elkaar te krijgen, is het de bedoeling om snelheid te maken in de afdalingen en de stijgende stukken van het circuit te vermijden. Dit doe je met medespelers die door zowel de computer als echte spelers kunnen worden aangestuurd. Onderweg zul je verschillende hindernissen tegen komen die het je niet altijd even gemakkelijk maken. Helaas hebben wij de online modus van de game niet werkend kunnen krijgen, doordat er iedere keer een foutmelding werd weergegeven.

Mensen die bekend zijn met games als 'Tiny Wings' zullen waarschijnlijk veel herkennen in de app van Woody Woodpecker. Het verschil tussen deze games is echter dat Woody Woodpecker zich volledig richt op het racen met andere spelers, terwijl het bij veel andere games voornamelijk om het behalen van zo veel mogelijk punten gaat.

Kortom

Woody Woodpecker voor iOS is een vermakelijke game die veel weg heeft van populaire games als 'Tiny Wings'. De game weet zich te onderscheiden door meer competitiegevoel te geven. Hiermee is Woody Woodpecker een game die voor jong en oud uitdagend zal zijn. Helaas is het niet gelukt de online modus werkend te krijgen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten