SunlitGreen Photo Editor 1.3

Door: frank-de-graaf | 29 maart 2011 12:47

Apps & Software

Zoekt u een fotobewerkingsprogramma dat u ook zonder uitgebreide handleiding kunt gebruiken? SunlitGreen Photo Editor biedt krachtige functies, maar u zult er niet zo gemakkelijk in verdwalen als in bijvoorbeeld PhotoShop.

Het programma is onder andere voorzien van functies als verscherpen en vervagen, aanpassen van levels en aanpassen van belichting, verzadiging, contrast en helderheid. U hoeft niet bang te zijn dat u uw foto ermee verpest, want als er iets misgaat (ondanks de live-voorvertoning), zet u op eenvoudige wijze een paar stappen terug. Wie zelfs deze mogelijkheden nog te ingewikkeld vindt, kan ook kiezen voor automatische aanpassingen. Na het bewerken en opslaan, kunt u uw foto’s beheren met het eveneens gratis programma SunlitGreen Photo Manager. Hierbij hebt u de keuze uit twee varianten: de volledig installeerbare software en een mobiele versie die geen veranderingen op uw systeem doorvoert.

SunlitGreen Photo Editor biedt uitgebreide fotobewerkingsmogelijkheden, maar steekt minder ingewikkeld in elkaar dan bijvoorbeeld Photoshop.

SunlitGreen Photo Editor 1.3

Freeware

Taal Engels

Download 1,1 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: SunlitGreen Photo Editor 1.3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.