SUPER AntiSpyware 4.48.1

Het invoeren van een periodieke controle op spyware op uw computer is een goed idee. Virussen en spyware worden steeds gevaarlijker en richten zich steeds vaker op het vergaren van bankgegevens en zaken als wachtwoorden en gebruikersnamen.

De gratis versie van SUPER Antispyware is niet aan te raden als ‘vaste beschermer’ om dat real-time beveiliging ontbreekt, maar het is wel geschikt om periodieke scans op uw computer uit te voeren. Na het scannen hebt u direct de mogelijkheid om eventuele problemen op te lossen. Wie over alle opties wil beschikken is aangewezen op de betaalde versie, waar ongeveer 30 euro voor moet worden betaald.

© PXimport

De gratis versie van SUPER Anti­spyware is handig om te gebruiken voor een ‘second opinion’.

© PXimport

SUPER AntiSpyware 4.48.1

Freeware

Taal Nederlands

Download 9,8 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

 

© PXimport

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten