SyncBack 3.2.21

Door: frank-de-graaf | 23 juni 2010 09:19

Review

Back-ups: iedereen snapt dat je ze moet hebben, maar bijna niemand maakt ze echt. Makkelijker dan met SyncBack kan het echter bijna niet worden. Het programma stelt u in staat om bestanden op twee locaties tegelijk te bewaren. Dan hebt u altijd een back-up als bijvoorbeeld uw harde schijf kapot gaat of uw laptop wordt gestolen.

Download het programma en doorloop het eenvoudige installatieproces. Let wel goed op dat u de freewareversie neemt en geen probeerversies van de betaalde varianten. Na de installatie kunt u het programma configureren door een profiel aan te maken. U dient dan te kiezen tussen een back-up of synchronisatie.

Die laatste mogelijkheid is handig als u vaak onderweg bestanden bewerkt en die ook thuis wilt opslaan. Voor het veiligstellen van bestanden is de eerste optie de handigste. Geef het profiel een naam en ga verder. In het volgende scherm geeft u aan welke mappen veiliggesteld moeten worden en waar de bestanden moeten worden geplaatst. Doe dat bij voorkeur op een extern medium zoals een usb-stick of losse harde schijf. Met een klik op OK slaat u het profiel op. Voer eventueel een test uit of start de taak in het volgende scherm. Vergeet alleen voortaan niet om SyncBack regelmatig aan het werk te zetten.

SyncBack is een simpel, maar doel-treffend back-upprogramma.

SyncBack 3.2.21

Freeware

Taal Nederlands

Download 1,81 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

0 Reactie(s) op: SyncBack 3.2.21

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.