Takenlijst voor leuke dingen

Door: robin-smit | 06 februari 2013 15:25

Review

Takenlijsten maak je voornamelijk om ervoor te zorgen dat je niet vergeet wat je allemaal nog moet doen. Hoe zou het zijn als we het woord 'moet' in de vorige zin kunnen vervangen voor 'wil'? Dan heb je in één zin te pakken waar het om draait in DoneNotDone.

Done Not Done is een app waarmee je kunt bijhouden welke films, albums en boeken je nog wil kijken, luisteren of lezen. Hiermee kun je nu zorgen dat jouw culturele intelligentie op pijl blijft. Het toevoegen van een film, album of boek is erg eenvoudig door de koppeling met een database. Hierdoor kan bijvoorbeeld direct een afbeelding worden opgehaald wanneer je een item toevoegt.

Wanneer je klaar bent met kijken, luisteren of lezen kun je dit aangeven in de app en een cijfer toekennen aan het betreffende item. Erg leuk hierbij is dat vrienden dit ook kunnen zien en je ze hiermee op goede ideeën kunt brengen. Hierdoor mis je nooit meer iets leuks.

Kortom

Done Not Done is een app die het beste kan worden gezien als takenlijst voor films, albums en boeken. Met de app is het mogelijk om aan te geven wat je nog wil kijken, luisteren of lezen en waarbij je dat reeds hebt gedaan. In dit laatste geval is het mogelijk een cijfer toe te kennen en dit te delen met vrienden.

0 Reactie(s) op: Takenlijst voor leuke dingen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.