© CIDimport

The battle is on!

Geplaatst: 13 april 2012 - 14:56

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Kan jij het ook niet laten om je vrienden voor elk wissewasje uit te dagen? Met de app Leap kan je dit ieder moment van de dag doen door middel van een foto challenge.

Het idee is simpel, gezamenlijk met je vrienden ga je verschillende uitdagingen aan die zelf gecreëerd of door anderen bedacht zijn. Leap gaat ervan uit dat je deze game alleen wil spelen met vrienden en laat je daarom inloggen met je Facebook account.

Onder 'topics' kan je alle gecreëerde uitdagingen bekijken. Staat er eentje tussen die je leuk lijkt, klik deze aan en je kan uitdaging aangaan. Je kan jouw vrienden uitnodigen, de omschrijving veranderen, de foto veranderen en de tijdsduur, zodat deze matcht met jouw voorkeuren. Ben je klaar? Klik op start, en the battle is on!

Onder het tabblad 'challenges' vind je de verschillende battles waaraan jij meedoet. Hier kan je zien wie al foto's heeft geupload, hoeveel punten iedereen heeft en hoeveel dagen het nog duurt. Als je wil weten wat iedereen heeft gedaan op een dag, kijk dan bij 'activity'. Is de battle afgelopen, dan wordt er een winnaar gekozen aan de hand van het puntentotaal.

De makers hebben het doel vriendengroepen te motiveren en een online mogelijkheid te bieden voor uitdagingen. Dit is zeker gelukt. De app ziet er strak uit, werkt goed en heeft een hoog amusementsgehalte.

Kortom

Leap biedt haar gebruikers de mogelijkheid uitdagingen aan te gaan binnen de vriendengroep. Deze kunnen uiteenlopen van serieuze, als een gezondere levensstijl, tot grappige uitdagingen, zoals 'wie spot de meeste snorren op een dag?'. De app ziet er overzichtelijk en goed uit, en biedt een leuke manier om interactief met je vrienden een battle te voeren.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten